x تبلیغات
arooskhanoom

سن مناسب برای ارتودنسی

 

سوالی که خیلی پرسیده می‌شود این است که سن مناسب برای ارتودنسی چه زمانی است؟ پاسخ دقیقی برای آن وجود ندارد، زیرا به عوامل مختلفی بستگی دارد. به حالت کلی هر چه از سن پایین‌تر درمان را شروع کنید راحت‌تر می‌توان دندان‌ها را حرکت داد.

سن مناسب برای ارتودنسی چه سنی است؟

بهترین زمان برای شروع درمان ارتودنسی زمانی است که دندان‌های شیری افتاده و اکثر دندان‌های دائمی رشد کرده‌اند. این زمان معمولاً بین 10 تا 14 سالگی است. با این حال، زمان دقیق به وضعیت رشد دندان‌ها بستگی دارد. دندان‌های هر فرد متفاوت است، بنابراین سن خاصی که برای شروع درمان بهترین باشد وجود ندارد. عوامل متعددی وجود دارد که باید قبل از تصمیم گیری برای شروع درمان ارتودنسی، آن‌ها را در نظر بگیریم. اما قبل از پرداختن به آن، سه نکته مهم وجود دارد که باید بدانید:

1.     دندان‌های دائمی از حدود 6 سالگی شروع به رشد می‌کنند

اولین دندان‌های دائمی که رشد می‌کنند، دندان‌های آسیاب هستند. دندان‌های ثنایای مرکزی (دندان‌های جلویی) اولین دندان‌هایی هستند که جایگزین دندان‌های شیری می‌شوند.

2.     حدود 6-5 سال طول می‌کشد تا دندان‌های شیری کاملا با دندان‌های دائمی جایگزین شوند

اکثر کودکان در حدود سنین 12 تا 13 سالگی مجموعه کامل دندان‌های دائمی خود را خواهند داشت.

3.      سن کودک همیشه شاخص دقیق رشد دندانی نیست

این بدان معنی است که در برخی از کودکان دندان‌ها به سرعت رشد می‌کنند در حالی که در برخی دیگر اینگونه نیست. دیدن یک کودک 9 ساله با مجموعه کامل دندان‌های دائمی و یک کودک 15 ساله با چندین دندان شیری در دهان غیرمعمول نیست. دلایل مختلفی برای تاخیر در رشد دندان وجود دارد و در بیشتر موارد تا زمانی که دندان‌های دائمی در نهایت رشد داشته باشند، نگران‌کننده نیستند.

درمان ارتودنسی و شروع آن به کودکان محدود نمی‌شود؛ یعنی سن مناسب برای ارتودنسی لزوما سن پایین نیست. اگر در کودکی قادر به انجام درمان ارتودنسی نبودید یا در آن زمان به آن نیاز نداشتید، مطمئنا می‌توانید این کار را در بزرگسالی انجام دهید. اگر نگران این هستید که بریس‌های فلزی سنتی بیش از حد جلب‌توجه می‌کنند، درمان ارتودنسی نامرئی توسط الاینرهای شفاف گزینه‌ای است که این مشکل را حل کرده است. با ارتودنسی نامرئی، شما از یک سری پلاک‌های پلاستیکی شفاف استفاده می‌کنید که می‌توانید آن‌ها را برای خوردن، نوشیدن و مسواک زدن از دهان خود خارج کنید.

سن مناسب برای ارتودنسی همیشه سن پایین و در کودکی نیست

تصور بیشتر افراد این است که سن مناسب برای ارتودنسی، کودکی است اما همیشه اینگونه نیست! درست که دلایلی برای ارجح بودن درمان زودهنگام ارتودنسی وجود دارد، اما اکثر کودکان در این سن کم از بریس‌ها بیزارند و به سختی می‌توان آن‌ها را متقاعد به استفاده از دستگاه ارتودنسی کرد. علاوه بر آن، مزایای درمان زودهنگام ارتودنسی محدود است، در نتیجه ممکن است یک دوره درمانی دیگر(فاز دوم درمان) لازم شود. این باعث افزایش طول مدت و هزینه کلی درمان می‌شود.

با این وجود، حتی اگر شروع درمان را در این سن توصیه نکنیم، لازم است کودک تحت نظر متخصص ارتودنسی باشد. زیرا متخصص می‌تواند رشد دندانی او را تا زمانی که برای درمان ارتودنسی آماده شود، مشاهده و ارزیابی کند. این کار باعث می‌شود متخصص یک راهنمای رشد داشته باشد.

کسب اطلاع از سن مناسب برای ارتودنسی چه مزیتی دارد؟

اگر از بهترین سن برای ارتودنسی آگاه شویم می‌توانیم درمان را به موقع شروع کنیم. شروع درمان ارتودنسی در زمان مناسب طول درمان را به حداقل می‌رساند و نتایج درمان را بهبود می‌بخشد. با تشخیص و برنامه‌ریزی مناسب، درمان ارتودنسی می‌تواند آسان‌تر، راحت‌تر و کوتاه‌تر باشد. از سوی دیگر، زمان‌بندی نامناسب ممکن است منجر به یک درمان طولانی (بیش از 2 سال) با تجربه‌ای تلخ و کسب نتایج نامطلوب شود.

بهترین سن برای مراجعه به متخصص ارتودنسی و انجام بررسی وضعیت دندان چه سنی است؟

برای کسب اطلاع از سن مناسب برای ارتودنسی، معمولا توصیه می‌شود که از کودکی مراجعه به متخصص انجام شود. بهتر است تا هفت سالگی ارزیابی دندان‌ها انجام شده باشد. متخصص ارتودنسی وضعیت دندان‌های کودک را ارزیابی می‌کند و مشکلاتی که نیاز به اصلاح دارند را تشخیص می‌دهد. ارزیابی زودهنگام توصیه می‌شود، زیرا می‌تواند به شناسایی مشکلات دهانی که در سنین پایین‌تر راحت‌تر رفع می‌شوند، کمک کند و این امر می‌تواند منجر به کوتاه شدن طول دوره درمان شود.

برخی از متخصصان ارتودنسی روش دومرحله ای را توصیه می‌کنند، که در آن برخی از درمان‌های ارتودنسی در حالی که کودک هنوز دندان‌های شیری را دارد، با استفاده از وسایل مخصوص انجام می‌شود. در برخی موارد این کار باعث کوتاه شدن دوره درمان می‌شود. با این حال، برخی دیگر از متخصصان ارتودنسی با این رویکرد مخالف هستند و معتقدند که شما باید درمان ارتودنسی را تنها زمانی شروع کنید که دندان‌های دائمی کامل شده باشند و فقط با استفاده از بریس یا دیگر ابزارهای ارتودنسی درمان انجام شود.

برخی از مسائل اولیه که ممکن است نیاز به اصلاح داشته باشند عبارتند از شلوغی بیش از حد دندان‌ها، اوربایت، آندربایت، کراس بایت و اپن بایت.

 

افعال tobe در زبان انگلیسی

 در بیشتر افرادی که در حال آموزش و یادگیری زبان انگلیسی هستند فعل و افعال بسیار رایج است امروز در این مقاله میخواهیم درباره این موضوع با شما صحبت کنیم. در استفاده از فعل های “to be” دچار مشکل شده اید؟ اشکالی ندارد ! فعل های “to be” معمولاً بیش از فعل های دیگر دچار تغییرات می شوند. به عبارت دیگر این ها فعل های بی قاعده هستند. خب یاد بگیریم که چگونه از فعل های “to be” به طور صحیح استفاده کنیم . هر زمان احساس کردید که در مورد فعل های “to be” سوال دارید، می توانید دوباره به همین مقاله مراجعه کنید و یک بار دیگر آن را مطالعه کنید. روش های تقویت اسپیکینگ

زمان های زیادی در زبان انگلیسی وجود دارد اما اصلی ترین آن هایی که استفاده می کنید، زمان حال، گذشته، حال استمراری و حال کامل هستند. مدت زمان یادگیری زبان انگلیسی برای مهاجرت

افعال بی قاعده

 

فعل هایی که در این گروه قرار دارند برای نشان دادن فرم گذشتۀ خود از هیچ قانونی پیروی نمی‌کنند و دارای فرم ثابت و مشخصی هستند که برای نشان دادن زمان گذشته باید از فرم مشخص آن‌ها استفاده کرد. تعداد حفظ کردن این کلمات برای زبان آموزان کمی زیاد است و برای حفظ کردن آنها باید وقت بگذارید . افعال بی قاعده افعالی هستند که شکل گذشته و سوم آنها ed نمی‌گیرد. یعنی شکل گذشته و سوم آنها در بیشتر مواقع با فعل تفاوت دارد.

انواع افعال بی قاعده

  • افعال بی قاعده ای که سه شکل آنها یکسان است.

مثال:

  • Put                                            Put                                 Put
  • Read                                       Read                             Read
  • افعال های بی قاعده ای که دو قسمت آنها یکسان است.

مثال:

  • Sat                                            Sit                                    Sit
  • Say                                           said                               said
  • افعال بی قاعده ای که سه شکل متفاوت دارند.

مثال:

  • Drink                                         Drank                       Drunk
  • Write                                          Wrote                   written

یادگیری افعال بی قاعده

زبان آموزان برای یادگیری افعال بی قاعده در زبان انگلیسی باید به چند نکته توجه داشته باشند تا به تسلط کافی در این افعال پیدا کنید.

بهترین شیوه یادگیری تکرار است

یکی از بهترین شیوه یادگیری برای یادگیری این افعال تکرار است و سعی کنید هرروز زمان مشخصی را تعیین کنید و برای مرور آن ها اختصاص دهید برای یادگیری و تکرار سعی کنید که اگر در جمله ای این افعال بی قاعده را مشاهده کردید دور آنها را خط بکشید و فرم های دیگر را در ذهن خود یادآوری کنید.

گروه بندی کردن افعال بی قاعده

برای این کار از جدول هایی که با موضوع های مختلف استفاده کنید و هر بار فعل ها را با شیوه ی جدیدی جدا کنید. به عنوان نمونه زبان آموزان می‌توانند فعل‌هایی را که پر کاربرد‌تر هستند در یک گروه قرار دهند یا فعل‌هایی که فرم حال سادۀ آن‌ها با فرم گذشته یکسان است در گروه دیگری قرار دهند. همچنین شما می‌توانید برای یادگیری بهتر فعل‌های بی‌قاعده آن‌ها را از نظر معنی و کاربرد در گروه‌های مجزا قرار دهید تا بتوانید آن‌ها را تفکیک کنید.

جمله نویسی با فعل های بی قاعده

یکی از بهترین راه‌هایی که زبان آموزان می‌توانند اثر بخش باشد و به یادگیری بهتر فعل‌های بی قاعده به زبان آموزکمک کند این است که با استفاده از فعل‌های بی قاعده به جمله نویسی بپردازید و آن‌ها در جمله نویسی تمرین کنید. زبان آموز باید آن‌ها را تمرین کنند و از روش‌های مختلف بهره ببرید تا بهترین و مؤثرترین شیوه را که در شما اثر بخشی بیشتری دارد به دست آورید.

مراحل ارتودنسی دندان

 

همه افرادی که قصد دارند درمان ارتودنسی را شروع کنند، اغلب مایلند تا در مورد مراحل ارتودنسی اطلاعاتی کسب کنند. تمام درمان‌های ارتودنسی به مراحل مختلفی تقسیم می‌شوند که از اولین تماس با متخصص ارتودنسی تا حل کامل مشکل دندانی را شامل می‌شود. فرآیند ارتودنسی شامل یک سری حرکات دندانی است که برای بهبود زیبایی و عملکرد دهان و دندان انجام می‌شود. درمان ارتودنسی به طور معمول حدود 12 تا 24 ماه طول می‌کشد. اما در تمام این مدت برای رسیدن به یک لبخند زیبا و سلامت دهان و دندان چه اقداماتی انجام می‌شود؟ در این مطلب قصد داریم به بررسی مراحل ارتودنسی دندان ارتودنسی دندان بپردازیم؛ بنابراین اگر تمایل دارید در این باره بیشتر بدانید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

 

1.   مراحل ارتودنسی: مراجعه به متخصص

بدیهی است که اولین مرحله شروع درمان ارتودنسی مراجعه به یک متخصص ارتودنسی است. شما هم می‌توانید خودتان به جستجو و تحقیق در میان متخصص‌های ماهر بپردازید هم می‌توانید از طریق دندانپزشک خود به متخصص ارتودنسی ارجاع داده شوید.

 

2.   مراحل ارتودنسی: ارزیابی و معاینه توسط متخصص

مورد بعدی از مراحل ارتودنسی، ارزیابی وضعیت بیمار توسط متخصص است. بیمار برای ارزیابی کامل فرآیند، باید چندین آزمایش تشخیصی را انجام دهد:

- معاینه بالینی

- رادیوگرافی پانورامیک و سفالومتری جانبی

- اسکنر داخل دهانی

- عکس های داخل دهانی و خارج دهانی

دندانپزشک نتایج تمام آزمایشات را بررسی می‌کند. سپس پس از تشخیص دقیق، با دقت بررسی می‌کند که کدام درمان ارتودنسی مناسب‌تر است. سپس بهترین روش درمان را برای بیمار انتخاب می‌کند.

 

 

3.   مراحل ارتودنسی: برنامه‌ریزی درمان

پس از تجزیه و تحلیل دقیق وضعیت بیمار، متخصص ارتودنسی گزینه‌های درمانی را بررسی می‌کند، مناسب‌ترین روش درمان را برای بیمار انتخاب می‌کند و یک برنامه شخصی را برای بیمار تنظیم می‌کند و برای او شرح می‌دهد. این مرحله یکی از مهمترین مراحل ارتودنسی دندان به خصوص در ارتودنسی ثابت است.

 

4.   مراحل ارتودنسی: مشاوره و توصیه دادن متخصص به بیمار

در مرحله ی بعدی از مراحل ارتودنسی، متخصص طرح درمان را برای بیمار توضیح می‌دهد و به او می‌گوید چه تغییراتی ایجاد می‌شود و چگونگی ایجاد این تغییرات را نیز شرح می‌دهد. همچنین به بیمار در مورد مناسب‌ترین دستگاه برای انجام حرکات برنامه‌ریزی شده و دلایل انتخاب آن دستگاه توصیه‌هایی می‌کند.

اگر متخصصی را انتخاب کنید که همیشه به نوآورانه ترین روش‌ها در این شاخه دندانپزشکی توجه داشته است، مطمئن باشید که او همیشه راحت‌ترین گزینه را برای سلامتی، عملکرد صحیح دندان‌ها و زیبایی شما انتخاب خواهد کرد. .

در این مرحله از زمان تخمینی درمان و قیمت و هزینه درمان ارتودنسی نیز مطلع خواهید شد.

 

5.   مراحل ارتودنسی: قرار دادن دستگاه ارتودنسی

اکنون در پنجمین مرحله از مراحل ارتودنسی هستیم. اگر درمان با روش ارتودنسی ثابت باشد، ارتودنتیست براکت‌ها را می‌چسباند و اولین قوس (سیم) را قرار می‌دهد. اگردرمان به روش ارتودنسی متحرک باشد، پلاک‌های نامرئی که قابل جابه‌جایی نیز هستند قرار داده می‌شود. به این پلاک‌های متحرک، الاینر می‌گویند. هر الاینر به تجویز و توصیه پزشک یک الی دو هفته روی دندان قرار می‌گیرد و پس از آن یک الاینر جدید نصب می‌شود که حرکات جدیدی را انجام می‌دهد. چه با دستگاه‌های ارتودنسی ثابت و چه با دستگاه‌های متحرک یا الاینرهای شفاف، تمام دستورالعمل‌های دقیق و لازم برای عملکرد خوب و راحت برای بیمار ارائه می‌شود.

 

 

 

6.   مراحل ارتودنسی: تراز کردن دندان

در این مرحله که بخشی از مراحل ارتودنسی دندان توسط دستگاه ثابت است، دندان‌ها در یک راستا قرار می‌گیرند و قوس‌های دندانی تراز می‌شوند. نتیجه این مرحله از ارتودنسی تراز شدن دندان‌ها  و اصلاح زاویه‌های ریشه است.

تراز شدن دندان‌ها با تغییر یا تعویض سیم‌های دستگاه ارتودنسی در صورتی که نوع دستگاه انتخاب شده ثابت باشد، حاصل می‌شود. در مورد ارتودنسی متحرک (الاینر شفاف)، برای رسیدن به همان هدف هر یک یا دو هفته یک بار الاینر جدید جایگزین می‌شود.

 

7.   مراحل ارتودنسی: حرکت دادن دندان‌ها

در این مرحله از مراحل ارتودنسی، دستگاه هر دندان را به موقعیت صحیح حرکت می‌دهد. همچنین در این مرحله در مورد براکت های فلزی، متخصص ارتودنسی با تعویض سیم‌ها و استفاده از ابزارهای ارتودنسی مناسب، نتیجه مورد انتظار را به دست می‌آورد. با انواع دیگری از روش‌های ارتودنسی اعم از ارتودنسی متحرک، ارتودنسی لینگوال، براکت های سرامیکی و ... نیز عملی معادل انجام می‌شود و نتیجه مطلوب گرفته می‌شود.

 

8.   مراحل ارتودنسی: بررسی نهایی وضعیت دهان و دندان

در این مرحله متخصص ارتودنسی بررسی می‌کند که نتیجه مطابق انتظار است یا خیر و آخرین اقدامات را قبل از برداشتن دستگاه انجام می‌دهد. اگر نتیجه مطلوب کسب شده باشد، دوره درمان به پایان رسیده و مرحله بعد، برداشتن دستگاه خواهد بود؛ در غیر اینصورت متخصص روند درمان را جهت کسب نتیجه و رسیدن به هدف درمان ادامه خواهد داد.

 

انواع ارتودنسی کودکان

 

خیلی مهم است که پدر و مادر توجه کافی به وضعیت دهانی و دندانی کودک خود داشته باشند و به طور منظم او را نزد دندانپزشک ببرند تا اگر نیاز به درمان ارتودنسی باشد از همان زمان اقدام کنند. انواع ارتودنسی برای کودکان وجود دارد که با توجه به نوع و شدت مشکل مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این مطلب با انواع روش‌های درمانی ارتودنسی کودکان آشنا خواهید شد و تصمیم‌گیری برایتان راحت‌تر خواهد بود.

 

انواع ارتودنسی کودکان

برای به دست آوردن بهترین نتیجه از درمان ارتودنسی باید مشکلات را به موقع شناسایی کرد، به همین دلیل ارتودنسی کودکان یک راه حل اولیه برای پیشگیری از مشکلات دندانی در آینده است.

همانطور که در تمام درمان‌های موجود در حوزه دندانپزشکی برای بزرگسالان، هر بیمار نیازی منحصر به فرد و شخصی دارد، در کودکان نیز به همین صورت است. به همین دلیل است که انواع مختلفی از ارتودنسی برای کودکان نیز وجود دارد.

 

ارتودنسی پیشگیری

در ارتودنسی پیشگیری (interceptive) شاخه‌ای از دندانپزشکی است که در آن متخصص  ارتودنسی، رشد و تکامل دندان‌های کودک را به منظور تشخیص، پیشگیری و درمان هرگونه تغییر زیر نظر دارد. بنابراین کاربرد آن هدایت صحیح رشد دندان‌های دائمی است.

شروع این نوع از درمان ارتودنسی کودکان باید پس از رویش اولین دندان، یعنی یکی از دندان‌های ثنایای بالایی که معمولا بین شش تا هفت سالگی رخ می‌دهد، انجام شود.

 

ارتودنسی ثابت برای کودکان

یکی از محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین درمان‌های ارتودنسی برای کودکان، ارتودنسی ثابت است که بیشتر به بریس‌های فلزی معروف است. اما به لطف پیشرفت علم و فناوری انواع مختلفی از دستگاه‌های ارتودنسی وجود دارد که جایگزین خوبی برای بریس‌های فلزی هستند.

 

ارتودنسی محترک برای کودکان

اگر می‌خواهید مشکلات فرزندتان از نظر زیبایی و سلامت دندان با یک روش درمانی کمتر تهاجمی حل شود، یک جایگزین معتبر و کارآمد می‌تواند استفاده از ارتودنسی متحرک باشد. نوعی دستگاه ارتودنسی که این مزیت را دارد که می‌توان آن‌ را به راحتی و هر زمانی برداشت و سپس مجدد روی دندان کودک قرار داد.

این تکنیک به بیمار بهداشت دهان و دندان مطلوب‌تر و راحت‌تری را ارائه می‌کند و در عین حال زیبایی لبخند را بهبود می‌بخشد.

"اما در نظر داشته باشید که این روش برای موارد پیچیده‌ای که نیاز به درمان‌های تهاجمی‌تری دارند توصیه نمی‌شود."

 

ارتودنسی نامرئی برای کودکان

ارتودنسی نامرئی دیگر تنها درمانی مختص بزرگسالان نیست. حتی کودکان نیز این امکان را دارند که از تمام مزایای ارائه شده توسط درمان ارتودنسی نامرئی بهره‌مند شوند. برای ارتودنسی کودکان به صورت نامرئی، از روش‌های ارتودنسی شفاف و متحرک (الاینرها)، ارتودنسی سرامیکی و ارتودنسی لینگوال استفاده می‌شود. الاینرها دستگاه‎هایی نامرئی و کاملا قابل جابه‌جایی هستند و کارایی آن‌ها دقیقا به اندازه دستگاه‌های ثابت است. ارتودنسی سرامیکی هم یک روش ارتودنسی ثابت نامرئی است که تنها تفاوت آن با براکت‌های فلزی، نامرئی بودن آن است. همچنین براکت‌ها در ارتودنسی لینگوال از بیرون کاملاً نامرئی هستند زیرا به داخل دندان متصل می‌شوند تا هنگام لبخند زدن کودک دیده نشوند.

 

"ارتودنسی لینگوال به خاطر درصد بالایی از بیمارانی که می خواهند مشکل دندانی خود را بدون نیاز به تغییر ناگهانی زیبایی با قرار دادن براکت های فلزی اصلاح کنند، ابداع شد."

 

 

روش های تقویت اسپیکینگ

 امروز میخواهیم یکی از لذت بخش ترین ، بخش های زبان انگلیسی را به شما بگوییم البته در نظر بگیرید که این کار در عین حال سخت نیز میباشد. راه‌های زیادی برای تقویت اسپیکینگ (Speaking) وجود دارد ولی نکته مهمی که باید به یاد داشته باشید این است که مهارت حرف‌زدن به یک زبان دیگر به مرور ارتقاء می‌یابد و برای بهبود این مهارت باید صبور بود و به طور مداوم و مستمر به انجام کارهایی پرداخت که در نهایت باعث ارتقاء این مهارت می‌شوندبهترین فیلم انگلیسی برای تقویت زبان

برای بهبود مهارت اسپیکینگ منبع خاصی وجود ندارد به این دلیل که مهارت Speaking در دسته Productive Skills قرار می‌گیرد و برای تقویت مهارت‌های Productive همانند اسپیکینگ، باید Receptive Skills یعنی مهارت شنیداری یا Listening و مهارت خواندن یا Reading را با استفاده از کتاب‌های تقویت مهارت ریدینگ و کتاب‌های تقویت مهارت لیسنینگ بهبود بخشید. شما همچنین می‌توانید با استفاده از روش‌های زیر به صورت خاص روی تقویت مهارت Speaking خود تمرکز کنید و با تمرین و ممارست در این مهارت به پیشرفت چشمگیری دست یابیدتلفظ امریکن و بریتیش

محتوای این مطلب آموزشی

  •  راهکارهایی مفید جهت تقویت 
  • تماشا کردن فیلم های انگلیسی 
  • گسترش دایره لغات 
  • گوش دادن آهنگ انگلیسی 
  • فکر کردن به زبان انگلیسی 
  • پیدا کردن یک پارتنر یا دوست برای صحبت کردن 
  • تعریف کردن داستان 
  • مکالمه های واقعی گوش کنید

تماشا کردن فیلم های انگلیسی

تماشا کردن فیلم و سریال به زبان انگلیسی یکی از مفیدترین راهکارهای تقویت speaking است که بسیاری از زبان آموزان از این روش استفاده می کنند، این روش نه تنها برای زبان انگلیسی بلکه برای تقویت زبانان دیگر نیز مفید است و سعی کنید فیلم یا سریال هایی که تماشا می کنید در ژانرهای مختلف باشد چون قطعا کلمات و جملات پرکاربرد را در موقعیت های مختلف می شنوید و یاد می گیرید.

هر زبان آموز باید سعی کند فیلم ها را نه تنها یک بار بلکه اگر می تواند آن ها را چند بار نگاه کند چون باید روی دیالوگ‌های رد و بدل شده تمرکز کرد اگر برایتان سخت است با زیرنویس انگلیسی آن را نگاه کنید. حال چند فیلم و سریال معرفی میکنیم که بتوانید آن ها را تماشا کنید و از آنها بهره ببرید.

این فیلم و سریال ها شامل:

  1. Forrest Gump
  2. Pulp fiction
  3. The king’s speech
  4. Friends
  5. House of cards
  6. How I met your mother

گسترش دایره لغات

 این قسمت برای همه ی زبان آموزان مفید است به این دلیل هرچه دایره لغات شما بیشتر باشد کلمات بیشتری برای صحبت کردن دارید. برای تقویت speaking که  روی صحبت کردن تمرکز دارد سعی کنید هر روز حداقل 10 تا 15 کلمه یاد بگیرید و هرچه بیشتر باشد به نفع خودتان است؛  برای اینکه کلمات را فراموش نکنید بهتر است با هر کلمه جدیدی که یاد گرفته اید جمله بسازید یا با آن بازی کنید برای مثال یک عده از زبان آموزان از وسایل اطراف خود شروع می کنند و برای هر یک از وسایل ها اسمی انتخاب می کنند و با آن صجبت میکنند. یا میتوانید از روش تندگویی استفاده کنید این روش به این شکل است که یک کلمه را انتخاب میکنید و خود را ملزم میکنید که در مدت زمان کوتاه هرچه به ذهنمان رسید را بازگو کنیم این بهترین روش برای به یاد آوردن کلمات است. با این تمرین به مغز خود کمک میکنیم تا کلماتی را که در خود جای داده است به زبان بیاورد.

گوش دادن آهنگ انگلیسی

همراهی کردن و آواز خواندن با موزیک یکی از راهکارهای لذت بخش و مفید برای تقویت speaking است. برای این روش بهتراست ابتدا با آهنگ های خوانندگان پاپ شروع کنید و بعد از اینکه مهارت شما افزایش پیدا کرد به سراغ سبک های سختترمانند رپ بروید. اصلا نگران این موضوع نباشید که توانایی موزیکالی ندارید جدا از این مسئله باید سعی کنید که همراه موزیک با صدای بلند بخوانید چون این روش باعث میشود که دهانتان را به فرم درست حرکت دهید و با ریتم آهنگ هماهنگ باشید و بعد از مدتی که باید این قابلیت را پیدا کنید که از حفظ بخوانید یا  میتوانید از منابع معتبری کمک بگیرید.

 

انواع ارتودنسی

 

اگر بخواهید درمان ارتودنسی را شروع کنید، با گزینه‌های مختلفی روبه‌رو خواهید شد و احتمالا سردرگم شوید. باید در مورد هر کدام اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید بهترین گزینه را متناسب با نیاز و مشکل و البته بودجه خود انتخاب کنید. در این مطلب در مورد انواع روش‌های ارتودنسی توضیحات لازم را ارائه داده‌ایم.

 

ارتودنسی متحرک

در این مورد از روش‌های درمان ارتودنسی بیماران می‌توانند دستگاه ارتودنسی را خارج کرده و مجددا در دهان قرار دهند. لوازم سیار را می‌توان در اشکال مختلف برای اهداف مختلف و شرایط مختلف بهداشت دهان بسته‌بندی کرد. فراموش نکنید که این دستگاه ارتودنسی نیز نیاز به نگهداری طولانی مدت اغلب حداقل 22 ساعت در روز دارد.

 

مزایای ارتودنسی متحرک

تمیز کردن دندان‌ها و همچنین دستگاه ارتودنسی راحت‌تر است.

قابل‌جابجایی بودن آن می‌تواند قابل تحمل‌تر باشد.

می‌توانید هنگام غذا خوردن یا در مواقعی که آزاردهنده است آن را بردارید.

می‌توان در آن پلاک‌ها را تنظیم کرد

 

معایب ارتودنسی متحرک

فقط برای موارد محدودی از جمله نامرتبی خفیف دندان کارایی دارد

از آنجایی که دستگاه آن قابل جابجایی است، امکان دارد کسی نتواند به درستی از آن مراقبت کند و بشکند

ممکن است روی صدا یا شیوه حرف زدن اثر بگذارد

گاهی اوقات هزینه ارتودنسی متحرک اگر نامرئی باشد، بیشتر است

 

 

ارتودنسی ثابت

این مورد از روش‌های درمان ارتودنسی شناخته‌شده‌ترین و سنتی‌ترین نوع درمان ارتودنسی است. وقتی از ارتودنسی صحبت می‌کنیم، قطعا اولین چیزی که به ذهنمان می‌آید، دستگاه ارتودنسی فلزی ثابت خواهد بود. این دستگاه شامل قوس فلزی و براکت‌هایی کوچک است. قوس فلزی از شکل قوس دندان پیروی می کند و‌کاشی‌ها به هر دندان چسبانده می‌شوند.

به این ترتیب، دستگاه ارتودنسی نیرویی را به اتصالات دندان‌ها وارد می‌کند تا شیوه قرارگیری دندان‌ها را تنظیم کند.

 

مزایای ارتودنسی ثابت

این روش کارآمدترین راه‌حل برای مشکلات تراز دندان و مشکلات استخوانی است.

علاوه بر زیبایی باعث بهبود سلامت دهان و دندان و لثه می‌شود

امکان بازگشت دندان‌ها به حالت قبل بسیار کم است

پس از اتمام دوره درمان تمیز کردن دندان بسیار راحتت‌تر می‌شود و همین باعث افزایش طول عمر دندان‌ها خواهد شد

معایب ارتودنسی ثابت

نیاز به تمیز کردن دندان ها بعد از هر وعده غذایی دارد.

باعث تحریک یا ایجاد تاول های کوچک روی گونه‌ها و لب‌ها می‌شود (در دوره ای که باید به دستگاه عادت کنید).

از مصرف برخی از انواع خوراکی‌ها مانند آدامس و آبنبات که به دستگاه های ارتودنسی و دندان‌ها می‌چسبند باید خودداری کرد.

 

ارتودنسی نامرئی (الاینر)

همچنین می‌توان از الاینرهای شفاف استفاده کرد که امکان جابجایی دندان‌ها را بدون استفاده از براکت فراهم می‌کند.

 

مزایای ارتودنسی نامرئی

از طریق آن بسیاری از مشکلات نحوه قرارگیری دندان، مانند شلوغی دندان‌ها، فاصله زیاد دندان‌ها، بایت عمیق، متقاطع یا معکوس قابل درمان هستند

دستگاه قابل جابجایی است

تمیز کردن آن‌ها بسیار ساده است برای بهداشت دهان و دندان بسیار مناسب هستند

معایب ارتودنسی نامرئی

استفاده از آن محدود است، زیرا الاینرها قادر به ارائه تمام کنترل لازم بر حرکات دندان در موارد پیچیده نیستند

به دلیل اینکه ثابت نیستند، تمام روند درمان به نحوه گذاشتن آن‌ها توسط شما در دندان بستگی دارد

تفاوت ارتوددنسی ثابت و متحرک

 

اگر کسی پیگیر درمان مشکلات دندانی خود بوده باشد، قطعا اصلاحات ارتودنسی ثابت و ارتودنسی متحرک را شنیده است. این دو روش درمان نتایج تقریبا یکسانی دارند اما در یک سری موارد با هم تفاوت‌هایی دارند و روند درمان در این دو یکسان نیست. هر کسی با توجه به معیارهایی که دارد و چیزهایی که در طول درمان برایش مهم است، می‌تواند یکی از این روش‌ها را انتخاب کند. در این مطلب ما به بررسی تفاوت‌های ارتودنسی ثابت و متحرک می‌پردازیم.

 

تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک در اجزای تشکیل‌دهنده دستگاه آن‌ها

قبل از ذکر تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک، ابتدا توضیح می‌دهیم که دستگاه مورداستفاده در هر یک از این نوع ارتودنسی‌ها از چه اجزایی تشکیل شده‌اند.

 

دستگاه ثابت از قطعات کوچک فلزی به نام براکت تشکیل شده است که به سطح دندانی متصل شده و توسط یک قوس فلزی به هم متصل می‌شوند. این قوس به براکت‌ها می‌پیوندد و فشار مداوم بر روی آن‌ها وارد می‌کند تا به تدریج دندان‌ها به موقعیت صحیح حرکت کنند. براکت‌ها انواع مختلفی دارند: فلزی، شفاف، لینگوال. اما ویژگی مشترک در بین همه آن‌ها این است که ثابت هستند.

 

در مقابل دستگاه ارتودنسی متحرک از الاینرهای نامرئی یا شفاف تشکیل می‌شود. الاینرها آتل‌های متحرکی هستند که روی دندان‌ها قرار می‌گیرند و همان عملکرد دستگاه‌های ثابت ارتودنسی را انجام می‌دهند؛ یعنی با اعمال فشار، موقعیت دندان‌ها را اصلاح می‌کنند.

 

تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک

دستگاه‌های ارتودنسی متحرک، در اصلاح هر گونه مشکل دندانی اثربخشی یکسانی با دستگاه‌های ثابت دارند دارند. به عبارت دیگر، تفاوت بین دستگاه های ثابت و متحرک در هدف (نتیجه درمان) نیست، بلکه در روش دستیابی به آن هدف است. در زیر به توضیح این تفاوت‌ها می‌پردازیم تا بتوانید تصمیم بگیرید که کدام روش درمانی برای شما مناسب‌تر است.

 

تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک از نظر زیبایی‌شناختی

دستگاه ثابت: غالبا اولین نکته ای که هر شخصی در هنگام ارزیابی تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک و مناسب‌تر بودن دستگاه ثابت یا متحرک در نظر می‌گیرد، جنبه زیبایی‌شناختی آن است. از این نظر، الاینرها نسبت به دستگاه‌های ثابت برتری دارند؛ زیرا وقتی دهان خود را باز می‌کنیم از بیرون قابل مشاهده نیستند. اما براکت‌های ثابت چه از نوع فلزی باشند چه سرامیکی و نامرئی تا حدودی قابل مشاهده هستند.

 

در این مورد، بریس‌های لینگوال استثنا هستند؛ زیرا در آن براکت‌ها بر روی قسمت لینگوال دندان‌ها (پشت دندان‌ها) قرار می‌گیرند و از بیرون چندان قابل‌مشاهده نیستند.”

 

الاینرها: از نظر زیبایی الاینرها گزینه مناسب‌تری هستند. می‌پرسید چگونه؟ زیرا به جای براکت‌های متصل به دندان، از پلاک‌هایی استفاده می‌شود که کاملا با آناتومی دندان‌ها مطابق است و به دلیل شفاف بودن، تقریبا برای دیگران غیرقابل تشخیص است. این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد که بدون اینکه کسی متوجه شود شما در حال درمان ارتودنسی هستید، صحبت کنید و لبخند بزنید. این برای کسانی که برای کسانی که می‌خواهند ظاهر معمول خود را در طول درمان حفظ کنند بسیار عالی است.

 

تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک از نظر قابلیت جابه‌جایی

دستگاه ثابت: قابلیت جابجایی یکی دیگر از ویژگی هایی است که باید در تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک در نظر گرفته شود. همانطور که گفتیم دستگاه‌های ارتودنسی ثابت را تا زمانی که درمان ارتودنسی به پایان نرسد نمی‌توانیم برداریم. غیرقابل جابه‌جایی بودن دستگاه ثابت معایبی دارد؛ مثلا اینکه نمی توان دستگاه را برای تمرین ورزشی که خطر ضربه را در بر دارد برداشت. علاوه بر این، بر موقعیت‌های دیگری از جمله بهداشت روزانه دندان‌ها یا مصرف برخی غذاها، تأثیر منفی می‌گذارد.

 

الاینرها: در مقابل الاینرها کاملا قابل‌جابجایی هستند. این ویژگی، کار را بسیار آسان‌تر می‌کند. شما می‌توانید هر زمان که نیاز داشتید، مثلا برای غذا خوردن یا مسواک زدن، آن‌ها را بردارید.

 

البته لازم به ذکر است که متخصصان توصیه می‌کنند که الاینرها را حداقل به مدت 22 ساعت در روز روی دندان‌ها قرار دهیم تا تمام حرکات مورد نظر را به درستی انجام دهند.”

بهترین فیلم ها برای یادگیری زبان انگلیسی

اولین سوالی که پیش میاید این است که آیا میشود با دیدن فیلم زبان انگلیسی را تقویت کرد. امروزه یادگیری زبان انگلیسی برای خیلی افراد به یک دغدغه تبدیل شده و معمولاً بسیاری از افراد در میانه راه از آموزش خسته میشن و یا اینکه هرزگاهی به سراغ کتاب‌ها یا محصولات بصری آموزشی میرن و بدون نتیجه‌ای اونها رو رها می کنن، اگر از خرید کتاب و نخوندن اونها خسته شدید، می تونید یادگیری زبان انگلیسی با فیلم و سریال رو هم امتحان کنین. 
باید بهتون بگم اگر شما هم جزو اون دسته از افراد هستین که ترجیح میدید، آموزش زبان در منزل و به طور خوآموز یاد بگیرید؛ یا خواهان روان صحبت کردن  با تلفظ اصلی و دقیق واژه های انگلیسی هستید، ما روش اموزش زبان خارجی با استفاده از فیلم و سریال رو بهتون پیشنهاد میدیم.
یادگیری زبان برای مهاجرت
هدف از این کار شما این است که زبان آموزبا تماسا کردن فیلم‌های انگلیسی تلفظ دقیق، لهجه‌های محلی آشنا شود و به این دلیل که حالت بدنی افراد را در هنگام حرف زدن میبینید باعث یادگیری مفهومی‌تر انگلیسی برای زبان آموزمی‌شود نکته بسیار مهم این است که زبان آموز نباید درگیر گرامرهای سخت فیلم بکنید و باید فیلم هایی انتخاب کنید که از تماشا کردن آن لذت ببرید، چرا که در صورت سر رفتن حوصله زبان آموز، توجه‌ را ازفیلم گرفته و دیگر به زبانی که با آن صحبت می‌کنند دقت نمی‌کنید. می‌توان با استفاده از وب‌سایت‌هایی مانند IMDB فیلم‌هایی جالب با توجه به ژانرهای مختلف، تاریخ عرضه و بازیگرهای‌شان پیدا کرد. با این مطلب از سری مطالب آموزشی انگلیسی با دکتر منوچهرزاده، همراه باشید. آموزش زبان انگلیسی به کودکان در خانه


فیلم  The King’s Speech

این فیلم برای یادگیری زبان انگلیسی در رده اول قرار میگیرد به این دلیل که یک فیلم با دیالوگ‌های بسیار ساده است ممکن است از نظربرخی از زبان آموزان فیلم جذابی نباشد اما برای شروع یادگیری زبان یکی ازبهترین فیلم ها است چون دیالوگ‌ فیلم به صورت بریده، بریده است و بر روی تلفظ تاکید زیادی دارد. داستان این فیلم در مورد رابطه ی بین پادشاه انگلیس (جرج ششم) و دکترش است. که سعی دارد مشکل لکنت پادشاه را برطرف کند. این فیلم بر اساس داستانی واقعی درباره‌ی پادشاه جورج ششم ساخته شده است. در این فیلم دیالوگ‌ها به صورت غیر پیوسته ادا می‌شود و تاکید بسیاری بر تلفظ درست شده است. به همین دلیل این فیلم برای کسانی که خیلی مبتدی هستند مناسب است.

فیلم the wonder

این داستان راجب پسر بچه ای مبتلا به سندرم تریچر کالینز است که تا کلاس پنجم در خانه به آموختن درس هایش پرداخته حال تصمیم گرفته به مدرسه برود. در این سبک فیلم هم می توانید این فیلم را نیز تماشا کنید:

سریال Good lord bird

این سریال در مورد جان براون، یکی فعالان باطل کردن قوانین برده داری است که مورد توجه بسیاری از علاقمندان و زبان آموزان به این سریال قرار گرفت و بسیاری از زبان آموزان و مدرسین دیدن این سریال را برای یادگیری زبان انگلیسی پیشنهاد کرده اند.  سریال The Good Lord Bird، در نگاه اول تماشاگر را به یاد جانگوی رها از بند Django Unchained تارانتینو می‌اندازد. لحن کمدی سیاه سریال، خشونت زیاد، موقعیت‌ها و شیوه‌ی دیالوگ‌گویی کاراکترها، آن را به دنیای فیلم‌های تارانتینو نزدیکترکرده است.

سریال Friends

این سریال برای یادگیری زبان انگلیسی بسیار پیشنهاد شده است زیرا این سریال برای سطح های متوسط و پیشرفته نیز توصیه می شود. این سریال به این شکل شروع می شود که ریچل گرین روز عروسی‌اش فرار می‌کند و به دنبال دوست دوران کودکی‌اش، مانیکا گلر، که در نیویورک زندگی می‌کند، می‌رود. ریچل به گروه دوستان مانیکا می‌پیوندد. که داستان سریال حول محور اتفاقات عاشقانه، مشکلات عاطفی و گرفتاریهای شغلی می‌گذرد.

سریال How I meet your mother

داستان این سریال جالب در مورد شخصیت اصلی (تد مازبی) است که شروع به تعریف کردن خاطرات برای دختر و پسرش می‌کند و از روزهای ملاقات با مادرشان می‌پردازد که هر قسمت از این سریال به یادگیری زبان انگلیسی زبان آموز کمک می کند.

 

صفر تا صد یادگیری زیان در خانه

 در این مقاله سعی داریم یادگیری زبان در خانه را، و از کجا باید شروع کرد را آموزش دهیم. این روش می تواند از هر روشی برای یادگیری زبان آسان تر و کم هزینه تر باشد. البته ما به شما نمیگوییم روش های دیگر اشتباه یا غلط است ، این روش کمی بهتر از روش های سنتی است. ielts ukvi چیست؟

در این روش شما متوجه میشوید که قدم اول برای یاد گیری زبان کار پیچیده و سختی نیست، و بر خلاف تصورات شما این روش بسیار ساده و لذت بخش می باشد. همان طور که همه ما میدانیم یادگیری زبان انگلیسی به یکی از شاخص های ضروری تبدیل شده است.و امروزه این زبان به عنوان نخستین زبان ارتباطی در سراسر جهان شناخته شده است.

ضمیر های انگلیسی

یادگیری زبان در سطوح های مختلفی صورت میگیرد،وجود آموزشگاه های متعدد میتواند شما را در انتخاب یک مرکز اموزشی دشورار کند.چگونه در منزل زبان انگلیسی یاد بگیریم

در گذشته، خانه و مدرسه تنها منابع آموزشی بوده‌اند؛ اما امروزه با پیشرفت علم، روش‌های یادگیری، بسیار گسترده‌تر و قابل دسترس‌تر شده‌اند. در حال حاضر، کیفیت یادگیری بسیار بالاتر از روش‌های قدیمی است. بسیاری از افراد هستند که به دلایل مختلف تمایل دارند، آموزش زبان را در منزل و بدون کلاس، فراگیرند؛ اما نمی‌دانند از کجا و چگونه شروع کنند. اگر جزء این دسته از افراد هستید، اصلا نگران نباشید؛ زیرا که در این مقاله سعی شده است تا با بیانی ساده و روان به ارائه روش‌های موثر آموزش زبان انگلیسی در خانه بپردازیم.

برای آموزش زبان انگلیسی در خانه چه باید کرد؟

مهم نیست که در چه سطحی قرار دارید؛ مبتدی هستید یا شاید تا کنون در کلاس‌های بسیاری شرکت کرده‌اید و یا از کودکی در آموزشگاه‌های بسیاری ثبت نام کرده باشید؛ اما همچنان به نتیجه دلخواه در صحبت کردن به شکل روان نرسیده‌اید. روش‌های بسیاری برای آموزش در منزل وجود دارد که هر کسی باید با توجه به روش مورد علاقه خود پیش برود.

برای آموزش زبان انگلیسی در خانه، در قدم نخست باید انگیزه بالایی داشته باشيد و با برنامه‌‌ریزی اصولی و دقیق، پیش برويد. باید در ابتدا برای خود به طور مفصل، مزایای آموزش زبان در خانه را يادآور شويد و به آن کاملا پایبند باشيد تا انگیزه لازم، برای ادامه مسیر با قدرت هرچه بیشتر را داشته باشيد و بتوانيد تصمیم قطعی براي آموزش زبان در خانه را بگیريد؛ زیرا که بسیاری از افراد به صورت مقطعی تصمیم می‌گیرند، اما بعد از مدتی به کلی همه چیز را فراموش می‌کنند.

يادگيري باید به صورت پیوسته و مرتب انجام شود؛ سعی کنید مثلا روزانه یک ساعت را به آموزش زبان در خانه اختصاص دهید. همچنین، در فعالیت‌هایی که انجام می‌دهید، زمان‌های مرده بسیار زیادی پیدا می‌شود که اصلا فکرش را نمی‌کنید که بتوان از آن برای یادگیری زبان انگليسي استفاده کرد. از زمان‌های مرده خود، مانند زمانی که در اتوبوس یا مترو هستید، در این راستا استفاده کنید.

بهترین روش های آموزش زبان در خانه

امروزه، به دلیل مشغله‌های کاری بسيار و نياز مبرم به آموزش زبان انگليسي و تقويت آن براي مهاجرت، ارتقاء شغلي و ساير موارد، بسیاری از افراد تمایل دارند که انگلیسی را بدون حضور در کلاس، یاد بگیرند.

در ادامه، به کارآمد‌ترين روش‌ها و استراتژی های یادگيري زبان انگلیسی در خانه مي‌پردازيم:

  • ابتدا مشخص کنيد هدف از آموزش زبان انگليسي چيست
  • زبان انگلیسی را صبح زود و شب‌ قبل خواب بخوانید
  • کتاب داستان انگليسي مطالعه کنيد
  • ترانه های انگلیسی گوش کنید
  • شخصي را پيدا کنيد که بتوانيد باهم انگليسي صحبت کنيد
  • با خودتان انگليسي صحبت کنيد وحتي به انگليسي فکر کنيد
  • در معرض شنیدن زبان انگليسي قرار بگيريد
  • از سايت‌های آموزش زبان انگلیسی استفاده کنید

 

ü هدف از آموزش زبان انگليسي را ابتدای کارتان مشخص کنید!

اگر از ابتدا براي خود هدفي تعيين کنيد، انگيزه و اراده بيشتري براي ادامه آموزش خواهيد داشت، همچنين، با داشتن هدف مشخص، در زمان کمتري پيشرفت خواهيد کرد. از نمونه اهدافي که مي‌توان نام برد: مهاجرت یا تحصیل، سفر به کشورهای دیگر، رسيدن به نمره مدنظر در تافل و یا آیلتس، توانایی دیدن فیلم‌های زبان اصلی بدون زیرنویس، توانایی گفتگو با پارتنر انگلیسی زبان و … .

خدمات استراتژی سئو چیست؟

در این مقاله میخواهیم درباره استراتژی سئو و خدمات آن صحبت کنیم. امروزه سئو و خدمات آن در کسب و کار های آنلاین بسیار جایگاه ویژه ای دارد. اما چه کسی درباره خدمات استراتژی سئو و تدوین استراتژی سئو میداند؟

سئو یک فرایند چند مرحله ای است که بر روی وبسایت ها تاثیر بسیار دارد،که با توجه به اصول و روندی که جلو میبرید در صفحات گوگل رتبه بندی میشوید. این فرایند علاوه بر رشد وبسایت بر بازاریابی آنلاین شما تاثیر زیادی مگذارد. و این استراتژی سئو بیشتر از هر زمان دیگر مینواند به اهداف بازاریابی شما کمک کند. کلمات کلیدی در سئو چیست؟

استراتژی سئو

تدوین استراتژی سئو میتواند در مراحلی که پیش میبرید شما را ثابت قدم بگذارد و از مسیر محتوایی خود خارج نشوید. چرا که این موضوع مانع نامفهومی محتوا در برابر مخاطب میشود. در کل تدوین استراتژی باعث سازماندهی محتوا ها میشود. و این عمل متواند ان را برای افرادی به دنبال این نوع محتوا هستند راحت سازد. همه چیز درباره سئو

برای اینکه بتوانید استراتژی موثری را در کمپین خود داشته باشید، حتما مواردی که در ادامه بررسی می‌کنیم را در این مسیر استفاده کنید.

سلامت وب‌سایت:

حتما چک کنید که سایت و دامنه شما درگیر مشکلات مختلفی مثل broken linkها و تصاویر بدون alt نباشند. شناخت این مشکلات کمک می‌کند تا هدف یا اولویت کمپین سئو خود را مشخص کنید.

کیورد ریسرچ:

مبحث کیورد ریسرچ نکات بسیار حساس و زیادی دارد و توصیه می‌کنیم برای دریافت این نکات حتما مقاله کیورد ریسرچ چیست را مطالعه کنید. ولی اگر بخواهیم خیلی خلاصه در مورد آن صحبت کنیم، باید بگوییم که پیدا کردن کلمات کلیدی اولیه و ثانویه در صفحات خاص بسیار حیاتی است.

تولید محتوای با کیفیت:

 بعد از این که کلمات کلیدی قدرتمند و مناسب خود را انتخاب کردید، باید محتوای قانع‌کننده‌‌ای تولید کنید که برای مخاطب جذابیت داشته باشد. فقط از طریق چنین محتوایی می‌توانید ترافیک سایت خود را بیشتر کنید. یادتان باشد که محتوای شما باید کاملا با کلمات کلیدی انتخابی شما تطابق داشته باشد تا مخاطب به مشتری بالقوه شما تبدیل شود.

سئو داخلی:

فرآیند سئو داخلی برای بهینه‌سازی عناصر داخلی صفحات وب است و باعث می‌شود که کاربرهای شما راحت‌تر به محتوا دسترسی پیدا کنند. در واقع سئو داخلی مسیر کرول کردن موتورهای جستجو را می‌سازد. این بخش از سئو بسیار حیاتی است، به همین دلیل توصیه می‌کنیم چک لیست سئو داخلی را با دقت بررسی کنید. عناصر مهم سئو داخلی عبارتند از:

  • تگ‌های عنوان
  • توضیحات متا
  • تگ‌های H1
  • چگالی کلمات کلیدی

لینک‌سازی هدفمند:

 

بک‌لینک اعتبار سایت را نشان می‌دهد و در حالت ایده‌آل وجود بک‌لینک‌های زیاد، باعث افزایش رتبه صفحات شما می‌‌شود. به عنوان یک متخصص سئو، مهمترین و کارآمدترین نکته‌ای شاید بتوانیم به شما بگوییم این است که لینک‌های اسپم برای سایت شما به احتمال خیلی زیاد مشکل‌ساز می‌شوند، بنابراین از پناه ببرید از شر این نوع لینک‌های رانده شده به لینک‌های تعاملی و باکیفیت تا نتیجه قابل قبولی در محیط رقابتی بگیرید.

تعامل در سوشال مدیا:

اشتراک‌گذاری محتوا از طریق صفحات سوشال مدیا می‌تواند باعث افزایش ترافیک سایت و افزایش رتبه صفحات شما شود. اغلب این پلتفرم‌ها ابزارهای آنالیز و ثبت گزارش عملکرد صفحات خود را دارند که با کمک آن‌ها می‌توانید تعامل مخاطبان خود را با محتواهای خود بسنجید.

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد