آیا افزایش اعتماد به نفس با جراحی زیبایی بینی ارتباط دارد؟
مردم به دلایل متفاوتی زیر تیغ جراحی های زیبایی می روند.
برخی از این جراحی ها علت های پزشکی دارند مانند: عمل برداشتن پف چشم که برای بهبود بینایی بیمار انجام می شود.
بقیه ی جراحی های زیبایی اغلب هدفی جز زیبایی ندارند.
در این میان برخی بیماران به علت کمبود اعتماد به نفس داوطلب جراحی های زیبایی از جمله جراحی بینی می شوند و به دنبال افزایش اعتماد به نفس خود هستند و میخواهند این عمل توسط بهترین جراح بینی در تهران انجام شود.
اما باید دید به طور کلی جراحی های زیبایی در افزایش اعتماد به نفس افراد تاثیر دارند یا خیر آیا هزینه جراحی بینی میتواند در زیبایی هم تاثیر بگذارد؟ در ادامه به بررسی این مطلب می پردازیم.
نقش ظاهر در اعتماد به نفس فرد
از گذشته تا به امروز شکل ظاهری افراد تاثیر بسیاری در اعتماد به نفس آنها داشته است و روزانه تعداد زیادی از سلبریتی ها و افراد مشهور برای حفظ یا تغییر شکل ظاهری خود دست به جراحی های زیبایی مانند جراحی بینی عروسکی می زنند.
آنها برای حفظ موقعیت، اعتماد به نفس و چهره ی محبوبی که از خود در ذهن طرفدارانشان ساخته اند، به جراحی های زیبایی پناه می برند.
امروزه به ندرت می توان فرد مشهوری را یافت که جراحی زیبایی انجام نداده باشد.
بی شک تغییر ویژگی های فیزیکی می تواند چشم انداز فرد را نیز از زندگی تغییر دهد.
به طور کلی پس از جراحی های زیبایی احساس شادی بیشتری می کنید و بیشتر روی آینده، حرفه و شغلتان متمرکز شوید زیرا نقصی که قبل تر حواستان را از اهدافتان پرت می کرد، دیگر وجود ندارد.
رابطه ی سن و اعتماد به نفس
ظاهر فرد در دوره های مختلف سنی تغییر می کند که گاهی این تغییرات تنها با دخالت جراحی اصلاح پذیر هستند.
چین و چروک های پوست، غبغب، افتادگی پلک ها و اضافه وزن همه و همه می توانند با بالارفتن سن خود را نشان دهند و ممکن است برای اصلاح آن نیاز به جراحی زیبایی باشد.
پس از جراحی، فرد قادر است راحتی و اعتماد به نفس خود را دوباره به دست آورد.
با جراح های زیبایی افراد می توانند جوانی و زیبایی خود را به دست آورند که با روش های غیر جراحی ممکن نیست.
طبق تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر می رسد که افرادی که در سنین پایین جراحی های زیبایی انجام می دهند، با مشکلات بیشتری روبه رو هستند و اغلب از نتایج جراحی ناراضی هستند.
این مطالعه از آن جهت حائز اهمیت است که محققین زندگی ۱۵۰۰ دختر جوان را برای ۱۳ سال مورد مطالعه قرار دادند و نمی توانستند حدس بزنند که چند نفر از آنان جراحی زیبایی خواهند داشت.
در نهایت ۷۸ دختری که بیش از سایرین مستعد افسردگی و اضطراب بودند دست به جراحی زیبایی زدند که پس از جراحی نیز این علائم همراهشان بود.